Eine Frau steigt in einem Ulla Popken Badeanzug aus dem Wasser
Bademode-advies

Zoek u de juiste badkleding voor uw figuur?

Welke badmode past bij mij?

Wij helpen u met de passende badmode om U optimaal te presenteren. Onze badmode wordt door designers zo ontworpen, dat niet alleen de probleemzones verbergt, maar tegelijk uw vrouwelijkheid optimaal tot zijn recht laat komen.

Eine Frau in einem den Bauch kaschierenden Badekleid von Ulla Popken Wilt u uw buik verbergen? Uw keuze
Eine Frau trägt einen die Hüfte kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken Wilt u de heupen omspelen? Uw keuze
Eine Frau trägt einen die Oberweite betonenden Badeanzug von Ulla Popken Wilt u uw bovenwijdte er mooier uit laten zien? Uw keuze

Waarop moet ik letten bij aankoop van badmode?

Over het algemeen hangt de aankoop van uw badmode van uw probleemzones af. Opvallende patronen en vormen helpen bij het verbergen als ook bij het laten uitkomen van uw vrouwelijkheid. De keuze van de badmode, die bij u past, is sterk afhankelijk van uw lichaamsvorm. Wij geven u een paar tips, waarop u moet letten:


Kleine buik

Eine Frau sitzt in einem den Bauch kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken am Schwimmbeckenrand

Om een kleine buik te verbergen zijn er verschillende mogelijkheden. Decente kleuren, grote prints of ruim zittende snitten kunnen van de eigen probleemzones afleiden. Optimaal daarvoor zijn tankinis met decente kleuren van het broekje evenals badpakken met handige drapering, of kleurrijke grote motieven. Zelfs een bikini met een hoog gesneden broekje kan een vrouw er slanker uit laten zien.

Uw keuze

Ronde heupen

Eine Frau trägt einen Ulla Popken Badeanzug, der die Hüften kaschiert

In principe geldt hier: de aandacht naar boven leiden! Opvallende motieven en versiering boven de heupen zijn zeer voordelig. Maar ook bad- jurken omspelen de heupen en zorgen voor een mooi figuur. Hoe decenter het broekje des te beter.

Kleine tip: Een pareo of een doek om de taille gebonden, laat je figuur er nog slanker uitzien.

Uw keuze

Grote bovenwijdte

Eine Frau sitzt in einem Badeanzug von Ulla Popken für eine große Oberweite im Wasser

Softcups, een band onder de buste en brede bandjes vormen de borst optimaal en ontlasten tegelijk de schouders. Daardoor ziet het decolleté er beter uit, die door de motieven en versiering nog mooier lijkt.

Uw keuze