Model posing on car with navy and white bathing suit with yellow and navy flowers

Badmode gedurende het hele jaar

Badseizoen? Bij ons is het 365 dagen per jaar. Want wij vinden: een perfect passend badpak hoort bij de essentiële items die elke vrouw in haar kast - of beter gezegd - in haar zwemtas moet hebben. Over tas gesproken: Naast zwemkleding in verschillende pasvormen hebben we ook bijpassende strandjurken, schoenen en accessoires voor zwembad en strand. Duik nu in onze badwereld!"

Ontdek onze favoriete badpakken:

Welk badpak heb je nodig?

(Swim)Suits you well

Het perfecte badpak accentueert niet alleen je rondingen op een elegante manier, maar zorgt ook voor een goede ondersteuning en een comfortabele pasvorm. Of het nu flatterend, vormgevend, accentuerend of nauwsluitend is: we hebben de ideale pasvorm voor elk figuur. Ontdek met onze test welke het beste bij jou past.

Vind de perfecte pasvorm voor jouw badpak: Doe nu de test

Lädt ...

Beachstyle completed

Een badpak zonder bijpassende kledingstukken is als een zomer zonder zon - daarom vind je bij ons strandmode die je zwemoutfit perfect aanvult. Met deze strandjurken, badslippers en accessoires maak je niet alleen golven in het water, maar ook langs de waterkant

Zonnige vooruitzichten

Behoor je eerder tot het tankini-team of ben je op zoek naar geweldige bikini's naast een badpak voor je strandvakantie? Hier vind je ons volledige assortiment badmode en een heleboel zomervibes - Ohhhh, wat mooi!

Basics

Fashion Meets Function: Zeemeerminnen die zowel boven als onder water alles willen geven, zullen hun keuze vinden bij onze basisbadmode. Onze sportieve badpakken, zwemrokken en zwemleggings verdienen echt een gouden medaille: ze bieden ondersteuning, zijn superelastisch en extra zacht gevoerd - ze zijn echt waterdicht...