PURE - FAIR FASHION

Duurzame en GOTS-gecertificeerde modecollectie

PURE - FAIR FASHION
Duurzame en GOTS-gecertificeerde modecollectie
The model wears a blue dress and stands in a dune landscape.

OVER PURE

DE PURE FASHION BLIJDSCHAP

Goede mode leeft niet alleen van overtuigende snitten en vaardige ontwerpen, maar ook van echte transparantie en verantwoordelijkheid.
Met onze PURE-collectie voldoen we aan de strenge ecologische en sociale criteria van de Global Organic Textile Standard (GOTS) over de hele productieketen - van veld tot mode. Het resultaat zijn gloednieuwe trendstukken die gewoon recht op het doel af zijn.
Naar de Pure-collectie

Cosy & Conscious

Duurzame gebreide kleding van PURE by Ulla Popken

Bij ons komt de herfst in zijn mooiste vorm naar voren met onze duurzame breimode! Van warme truien tot gezellige vesten hebben we stijlvolle en milieubewuste metgezellen passend bij het seizoen

GOTS

FAIR KOMT NIET VANZELF

GOTS (Global Organic Textile Standard) is een textielzegel dat verschillende internationale organisaties gezamenlijk ontwikkeld hebben om transparantie te brengen in de hele textielketen van biologische kleding.
Elk artikel in de PURE-collectie is GOTS-gecertificeerd en voldoet aan de volgende criteria:
  • 70% natuurlijke vezels
  • Minstens 95% biologisch katoen
  • Gebruik van ecologische methoden bij de bereiding van de vezels
  • Naleving van sociale aspecten
  • Geen gebruik van synthetische additieven
  • Permanente controle van de productie-installaties

PURE LINGERIE

ZOWEL MILIEU- ALS HUIDVRIENDELIJK

Met PURE dragen we niet alleen supertrendy mode, maar ook altijd een stukje verantwoordelijkheid. Ontdek ook de PURE-lingeriecollectie.
Nieuwe artikelen ontdekken
>

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

FAIR FASHION

Als familiebedrijf maakt verantwoord ondernemen deel uit van ons DNA - onze acties volgen een langetermijnstrategie die gekenmerkt wordt door eerlijkheid en duurzaamheid. Omdat verantwoordelijkheid tegenover onze werknemers, consumenten, producenten, partners, dienstverleners en de maatschappij als geheel voor ons als wereldwijd actief modebedrijf van essentieel belang is.
Verantwoordelijkheid voor het milieu
Om het milieu en het klimaat te beschermen, bekijken we nauwkeurig waar onze bedrijfsactiviteiten een invloed op het milieu hebben en stellen we ons doelen om die systematisch te verminderen.
Sociale verantwoordelijkheid
Respect voor elk individu en een eerlijk en coöperatief partnerschap: dit is voor ons geen holle frase, maar een dagelijkse realiteit - zowel in onze interacties met onze werknemers als met onze leveranciers.
Productverantwoordelijkheid
Wij hechten de grootste waarde aan kwaliteit en het gebruik van meer duurzame materialen in onze producten. Onze verantwoordelijkheid houdt echter niet op bij de productie; we stellen ook hoge eisen aan het vervoer naar jou.