Categorieën

Mooie grote maten schoenen voor dames

Of u nu op zoek bent naar een nieuw paar stevige boots, elegante pumps of sportieve sneakers; Ulla Popken heeft schoenen in elke gewenste stijl. Ook damesschoenen in grote maten maken deel uit van ons assortiment. Het kan soms lastig zijn een mooi, elegant of hip paar schoenen te vinden dat past bij de vorm en grootte van uw voeten. Het kopen van te kleine, knellende schoenen is dan ook een bekend fenomeen, terwijl juist onze voeten optimaal comfort verdienen. Wanneer u steviger gebouwd bent, zijn uw voeten meestal wat breder en vragen ze om wat meer ruimte in de schoen. Ulla Popken weet hoe belangrijk een goede pasvorm is wanneer u een maatje meer draagt; niet alleen als het op kleding aankomt. Wij hebben dan ook een grote selectie aan grote maten schoenen voor dames. Dit betekent onder andere dat ons aanbod niet ophoudt bij maat 41, maar dat u ook voor grote damesschoenen in maat 42, 43 en 44 bij ons terechtkunt.  

Grote en wijde damesschoenen voor optimaal comfort

Elk paar voeten is uniek en dezelfde damesschoenen in maat 43 kunnen bij iedereen weer anders uitvallen. Soms is het dan ook knap lastig om schoenen of laarzen te vinden die precies passen en de hele dag lekker zitten; vooral wanneer u bredere voeten heeft. Toch is het belangrijk uw voeten het comfort te geven dat ze verdienen. Ze dragen ons tenslotte dag in dag uit overal naartoe. Ulla Popken begrijpt het belang van goed schoeisel en heeft dan ook een uitgebreid assortiment aan grote maten schoenen voor dames. Anders dan bij de schoenmaat, die wordt aangeduid met cijfers, wordt de schoenbreedte aangegeven met een hoofdletter. Zo zijn schoenen met wijdte F het smalst en schoenen met wijdte M het breedst. In onze collectie grote damesschoenen vindt u voornamelijk schoenen in breedtemaat G en H. De wijdte van de schoen staat ook altijd vermeld op de detailpagina van de schoenen in onze online shop.

Onze collectie damesschoenen voor grote maten

Zoals u van ons gewend bent, houden we in onze kledingcollecties altijd rekening met de wensen van de vollere vrouw. En ook in ons assortiment grote maten schoenen voor dames staan de behoeften van volslanke dames op nummer één. Dit betekent niet alleen dat onze schoenen vaak een breder voetbed hebben, maar ook dat veel van onze laarzen zijn voorzien van een wijdere schacht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we voor elke gewenste stijl passende grote damesschoenen in onze collectie hebben. Ons aanbod damesschoenen voor grote maten doet dan ook niet onder voor een shop met reguliere schoenen. Van modieuze veterschoenen tot tijdloze laarzen en elegante ballerina’s; bij Ulla Popken vindt u voor optimaal draagcomfort niet alleen extra brede damesschoenen in de maten 42, 43 en 44, maar ook een ruime keuze uit verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld eens aan klassieke mocassins van echt leer of aan onze zomerse sandalen. Wat de keuze ook wordt; uw voeten zullen u dankbaar zijn voor schoenen die perfect passen.
Meer tonen
naar boven