Categorieën

Grote maten jurkjes voor elke gelegenheid

Ulla Popken is gespecialiseerd in plus size mode. Daar hoort uiteraard een ruim aanbod aan jurken in grote maten bij. Onze jurken hebben weliswaar als overeenkomst dat ze allemaal verkrijgbaar zijn in een maatje meer, maar ons assortiment biedt ook veel diversiteit. Zo vindt u bij ons prachtige avondjurken, waarmee u tijdens chique gelegenheden stralend voor de dag komt. Ook voor andere feestelijke momenten hebben we geschikte grote maten jurkjes; tussen onze feestelijke jurken vindt u zowel little black dresses als gekleurde exemplaren met vrolijke prints. Maar jurken zijn er natuurlijk niet alleen om op feestjes te dragen. Wanneer u op zoek bent naar een jurkje voor overdag, dat comfortabel én stijlvol is, raden we u aan eens bij onze vrijetijdsjurken te kijken.


Vindt een grote maten jurkje dat écht bij u past

Dat ons assortiment van grote maten jurken zeer divers is, blijkt niet alleen uit het feit dat we jurken voor uiteenlopende gelegenheden aanbieden.Elk vrouwenlichaam is uniek en dat geldt net zo goed voor vrouwen die een maatje meer dragen. Daarom hebben we grote maten jurken in allerlei verschillende modellen. Heeft u wat bredere heupen, een volle boezem of een buikje? In onze shop vindt u ongetwijfeld een jurkje dat verbloemt wat u wilt verbloemen, en dat uw lichaamsvormen op hun mooist laat uitkomen. Net zo uniek als uw lichaamsbouw, is uw smaak. Daarom vindt u bij Ulla Popken plus size jurkjes in elke stijl; of u nu graag kleurrijk voor de dag komt, een voorkeur voor klassieke kleding hebt of juist het liefst sportieve outfits draagt.

Zo maakt u uw plus size jurkje nog veelzijdiger

De jurk is een veelzijdig kledingstuk. Die veelzijdigheid komt deels voort uit het feit dat er zoveel soorten jurken bestaan; een jurk kan kort of lang zijn, ruim vallen, een nauwsluitende pasvorm hebben en gemaakt zijn van luchtige of juist van dikkere stof. Toch is deze variatie niet de enige reden waarom jurkjes bij uiteenlopende gelegenheden en weersomstandigheden kunnen worden gedragen. Combineren is het sleutelwoord. Jurken zijn op zoveel manieren te combineren, dat u ook met één enkel grote maten jurkje al vele kanten op kunt. Vooral wanneer u voor een basic plus size jurk kiest, zijn de mogelijkheden eindeloos. Is het wat kouder buiten? Draag een lekker warme maillot onder uw jurk en wikkel uzelf in een wollen vest. Staat er een belangrijke presentatie op de planning? Met een net jasje geeft u uw plus size jurkje een zakelijke twist. Ook schoenen en accessoires kunnen een groot verschil maken. Combineer uw jurkje met pumps en een opvallende ketting, en u bent klaar voor een feestje. Met een legging en comfortabele boots kan hetzelfde jurkje echter net zo geschikt zijn voor een zondagse wandeling in het bos.

Op uw gemak thuis passen

Heeft u in onze shop een geschikt grote maten jurkje gevonden? Een bestelling plaatsen is bij ons heel eenvoudig. Bovendien kunt u thuis rustig de tijd nemen om uit te vinden of de jurk goed past en aan uw wensen voldoet. Zolang u de kledingstukken die u wilt retourneren binnen 14 dagen weer naar ons toe stuurt, krijgt u het volledige aankoopbedrag van deze items gewoon terug.
Meer tonen
naar boven