Categorieën

Stijlvolle badpakken in grote maten

Staat er een vakantie naar een zonnige bestemming op de planning? Of trekt u regelmatig baantjes in het zwembad bij u in de buurt? Om u tijdens zwem- en zonsessies comfortabel en vrij te voelen, is goed passende badkleding essentieel. Iedereen die een maatje meer heeft, kan hiervoor bij Ulla Popken terecht. We zijn gespecialiseerd in grote maten kleding tot en met maat 68, en ook badpakken in grote maten maken deel uit van ons assortiment.  

Een grote maten badpak dat uw sterke punten benadrukt 

Ieder vrouwenlichaam is anders. Dat een badpak de juiste maat heeft, betekent dan ook niet altijd dat het goed bij uw lichaam past. De één heeft een grotere cupmaat en wil liever niet dat een badpak haar boezem benadrukt, terwijl de ander juist graag een badpak draagt dat haar decolleté extra mooi laat uitkomen. Verder zijn er veel vrouwen die het belangrijk vinden dat een badpak hun buikje kan verbloemen, of vrouwen die bredere heupen hebben en deze graag wat smaller willen laten lijken. In onze collectie vindt u grote maten badpakken in diverse modellen, zodat u ongetwijfeld een badpak kunt vinden dat aansluit bij uw figuur en uw sterke punten benadrukt. 

Een grote maten badpak dat bij uw smaak past

Natuurlijk is het belangrijk dat een badpak goed zit en dat uw figuur er mooi in uitkomt. Toch telt er ook nog iets anders mee: uw persoonlijke smaak. Wellicht draagt u in het dagelijks leven graag kleurrijke kleding met opvallende prints, en zoekt u een grote maten zwempak dat bij deze stijl past. Ook kan het zijn dat u juist een voorkeur voor klassieke badpakken heeft. Gelukkig zijn de grote maten badpakken in ons assortiment ook op het gebied van stijl heel divers. Terwijl sommige badpakken vooral elegant zijn, en voorzien van sierlijke details, zien andere badpakken er eerder eenvoudig en sportief uit. 

Andere grote maten badmode

Behalve badpakken in een maatje meer, vindt u bij Ulla Popken ook andere soorten badkleding in grote maten. Badjurken zijn vergelijkbaar met badpakken, maar om het onderste deel zit een extra laag wijd uitlopende stof. Dit maakt badjurken ideaal voor het camoufleren van een buikje of bredere heupen. Wanneer u op zoek bent naar badkleding die uw buikje verbloemt, is ook een tankini een heel geschikte keuze. Tankini’s zijn een soort bikini’s, maar ze hebben een langer bovenstukje. Vooral de modellen met een wijdvallende top hebben vaak een flatterend effect.  

Bestel uw grote maten badpak eenvoudig online

Voor iedereen die liever niet fysieke winkels wil afstruinen, op zoek naar het perfecte grote maten badpak, biedt online winkelen uitkomst. Dankzij de overzichtelijke manier waarop producten in een webwinkel gepresenteerd worden, ziet u in één oogopslag uit welke grote maten badpakken u kunt kiezen. Op onze website is het bovendien mogelijk om selectiecriteria aan te vinken, zodat de resultaten gefilterd worden op basis van uw voorkeuren. Wanneer u bijvoorbeeld uw maat invoert, weet u meteen welke modellen er in deze maat verkrijgbaar zijn.  Maar wat misschien nog wel het grootste voordeel is van het online bestellen van een badpak: u kunt het op uw gemak thuis passen. Bij Ulla Popken heeft u zelfs twee weken de tijd om te bepalen of het bestelde grote maten badpak aan uw verwachtingen voldoet. Niet helemaal tevreden? Dan kunt u het gewoon terugsturen.
Meer tonen
naar boven