sluiten

  Image Map Image Map

  Welke badmode past bij mij?

  Wij helpen u met de passende badmode om U optimaal te presenteren. Onze badmode wordt door designers zo ontworpen, dat niet alleen de probleemzones verbergt, maar tegelijk uw vrouwelijkheid optimaal tot zijn recht laat komen.


  Waarop moet ik letten bij aankoop van badmode?

  Over het algemeen hangt de aankoop van uw badmode van uw probleemzones af. Opvallende patronen en vormen helpen bij het verbergen als ook bij het laten uitkomen van uw vrouwelijkheid. De keuze van de badmode, die bij u past, is sterk afhankelijk van uw lichaamsvorm. Wij geven u een paar tips, waarop u moet letten:

  Kleine buik

  Om een kleine buik te verbergen zijn er verschillende mogelijkheden. Decente kleuren, grote prints of ruim zittende snitten kunnen van de eigen probleemzones afleiden. Optimaal daarvoor zijn tankinis met decente kleuren van het broekje evenals badpakken met handige drapering, of kleurrijke grote motieven. Zelfs een bikini met een hoog gesneden broekje kan een vrouw er slanker uit laten zien.

   


  Ronde heupen

  In principe geldt hier: de aandacht naar boven leiden! Opvallende motieven en versiering boven de heupen zijn zeer voordelig. Maar ook bad- jurken omspelen de heupen en zorgen voor een mooi figuur. Hoe decenter het broekje des te beter. Kleine tip: Een pareo of een doek om de taille gebonden, laat je figuur er nog slanker uitzien.


  Grote bovenwijdte

  Softcups, een band onder de buste en brede bandjes vormen de borst optimaal en ontlasten tegelijk de schouders. Daardoor ziet het decolleté er beter uit, die door de motieven en versiering nog mooier lijkt.  Image Map
  Filters:
  Sorteren op:
  sorteer op

  keyboard_arrow_up