Categorieën

Negligé in grote maten >> Koop grote maten voor plus size vrouwen online

Voel je op je allermooist in een negligé in grote maten. Deze nachtmode staat bekend om zijn sexy en vrouwelijke uitstraling, met een elegante pasvorm en prachtige details. Geniet van een kanten boord, voel je prachtig in een doorzichtige stof of kies juist voor glanzend materiaal met een luxe uitstraling. Bij ons vind je altijd een negligé waarin je je curves prachtig accentueert. Kies uit verschillende kleuren en stijlen, zodat je iedere nacht in de mooiste outfit naar bed gaat.

Verschillende soorten negligés in grote maten

Je kunt alle kanten op wanneer je een negligé voor grote maten zoekt. Bij ons vind je namelijk allerlei verschillende fits en stijlen, van enorm sexy tot klassiek en ingetogen. Afhankelijk van de fit, kleur en materiaalkeuze krijgt ieder negligé weer een unieke uitstraling. Zo vind je bij ons:

  • Volledig kanten negligés die mooi doorschijnen
  • Lange, bedekkende negligés met een klassieke uitstraling
  • Stoere negligés met leren details
  • Tijdloze negligés met een klassieke halslijn en neutrale kleur

Kleurrijke negligés in grote maten

Het is altijd leuk om te spelen met kleur, ook wanneer het om nachtmode gaat. Dat kan gelukkig ook met negligés in grote maten. Deze vrouwelijke nachtkleding komt in de meest uiteenlopende kleuren. Natuurlijk zit je altijd goed met zwart. Deze kleur is zowel neutraal als sexy, afhankelijk van hoe je het negligé combineert. Zoek je een elegante kleur? Kies dan voor wit of poederroze. Deze laten je op en top vrouwelijk voelen. Negligés komen soms ook in opvallendere kleuren, van blauw tot groen en rood. In onze collectie vind je soms zelfs bedrukte negligés met een speels design.

Veelgestelde vragen over onze negligés in grote maten voor plus size vrouwen

Wat is een negligé voor grote maten?

Een negligé voor grote maten is een vorm van nachtmode. Bij deze kleding draait het vooral om vrouwelijkheid, met een elegante fit en sexy materialen. Zo zijn de meeste negligés deels doorschijnend. Dat maakt ze de perfecte keuze voor een romantische avond met je partner. Natuurlijk zijn er ook negligés die net wat meer bedekken, waardoor ze ook als een normale nachtjapon gedragen kunnen worden. De pasvorm van deze nachtmode is over het algemeen vrij getailleerd. Hierdoor komen je curves prachtig tot hun recht. Kies voor een negligé tot boven je knieën of ga juist voor een maxiformaat.

Hoe combineer je een negligé in grote maten?

Een mooi negligé in grote maten heeft niks extra's nodig om er nog mooier uit te zien. Vind je het toch prettiger om iets onder de doorschijnende stof te dragen? Er is altijd prachtige lingerie die het negligé complementeert. Kies voor een kanten bh in dezelfde kleur en draag er een bijpassende string bij. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets over het negligé te dragen. Een badjas van kant of een prachtige glanzende stof is de perfecte keuze. Dit zorgt voor meer warmte, maar geeft de outfit ook een luxe uitstraling. Draag je een negligé voor comfort? Een mooi paar sloffen is dan precies wat je nodig hebt.

Hoe was je een negligé in grote maten?

Over het algemeen kun je een negligé zien als een verlengde van je lingerie. Delicate stoffen als kant en satijn vragen om een zorgzame manier van wassen. Een handwas is altijd een goede optie, maar gelukkig is het geen probleem om je gloednieuwe negligé voor grote maten in de wasmachine te wassen. Houd dan rekening met de volgende richtlijnen:

  • Was het negligé bij voorkeur in een wasnetje voor fijne was.
  • Gebruik een mild wasprogramma en een speciaal wasmiddel voor fijne was.
  • Doe het negligé niet in de droger, maar laat het aan de lucht drogen.
Meer tonen
naar boven