Categorieën

Een perfect passende grote maten BH voor de juiste ondersteuning

Wanneer u een BH met een grote cup draagt, is goede ondersteuning minstens zo belangrijk als een mooie pasvorm. Een grotere boezem kan uw rug en schouders namelijk onaangenaam belasten wanneer u een verkeerde BH draagt. Ulla Popken heeft een uitgebreide collectie aan BH’s in grote maten die uw rondingen prachtig uit laten komen en uw borsten de juiste versteviging bieden. Of u nu van basic, uitdagend of klassiek ondergoed houdt; we hebben voor iedereen de juiste grote maten BH met een perfecte pasvorm.

Een grote maten BH nodig?

Bent u niet zeker van uw cupmaat, of is het alweer een tijdje geleden dat u uw borsten heeft gemeten? Dan kan het zijn dat u een te kleine of te grote BH draagt. Een korte check om te zien wat uw cupmaat op dit moment is kan dan ook geen kwaad. Dit doet u eenvoudig thuis met een meetlint. U vindt een maattabel en de nodige tips op deze pagina van onze website. Wees niet verbaasd wanneer de uitkomst anders is dan u in gedachte had. Misschien droeg u altijd een cup F BH, maar blijkt een BH in cup G tegenwoordig een betere keuze voor u. Uw boezem kan door verschillende oorzaken groter of kleiner zijn geworden en ook de vorm van uw borsten kan veranderen. Uiteraard hebben veranderingen in het lichaamsgewicht invloed op de borstomvang, maar ook hormonale schommelingen spelen een rol. Ulla Popken helpt u graag de juiste grote maten BH te vinden voor optimaal comfort en de juiste ondersteuning.

De juiste grote maten BH

Een BH in de juiste maat is van belang om uw borsten een goede ondersteuning te geven, vooral wanneer u een BH met een grote cup draagt. Hierbij speelt de onderband een belangrijke rol, aangezien 80% van het gewicht door deze band wordt gedragen. Zorg er daarom altijd voor dat de band strak onder de boezem zit en horizontaal over de rug loopt, zonder hierbij te snijden of omhoog te kruipen. De BH-bandjes vangen de overige 20% van het gewicht op en moeten zo worden ingesteld dat ze niet van de schouders glijden, maar ook niet in de huid snijden.

Naast optimale ondersteuning is een perfecte pasvorm ook belangrijk. Niet alleen voor een hoog draagcomfort, maar ook om u op en top vrouwelijk te voelen en uw ronde vormen te accentueren. Zo geeft bijvoorbeeld een BH met beugel uw borsten een mooie ronde vorm. Ook kunt u kiezen tussen grote maten BH’s in voorgevormde of niet voorgevormde modellen. Elk model geeft uw boezem een andere look: mooi rond of juist natuurlijk vrouwelijk, met een uitdagend decolleté of juist iets onopvallender. Welk model u kiest is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Mocht u uw borsten kleiner willen laten lijken, dan hebben wij ook verschillende comfortabele minimizer BH’s in ons assortiment.

BH voor grote maten in verschillende stijlen

Of u nu op zoek bent naar een BH in cup 90B, 100C of 95D, of een BH in cup F, G of H; Ulla Popken heeft het allemaal in haar zeer diverse collectie met grote BH maten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat BH’s in een grote cupmaat niet alleen een goede pasvorm hebben en de juiste ondersteuning bieden, maar dat ze ook fijn zijn om naar te kijken. Of u nu van speels kant, bloemetjespatronen, sexy rood of klassiek wit houdt, bij Ulla Popken hebben we voor elke smaak een passende grote maten BH in ons assortiment.

Meer tonen
naar boven