TRENDLOOKS TO-GO

Met de Key Looks van Ulla ben je altijd up-to-date op modegebied. Wij bieden je complete outfits, samengesteld uit actuele trends items - de key pieces - waarmee je in no-time perfect aangekleed bent. Stop met piekeren over de juiste look - dat regelen wij voor je! Of het nu trendy street-styles, nieuwe party-highlights of lingerie-updates betreft: met Ulla's Key Looks is trendy styling een fluitje van een cent!

Serieus blij

Geen zomer zonder wilde en tegelijkertijd romantische hippielooks die indruk maken met luchtige, lichte materialen en snitten. Het bijzondere aan deze key look: de spannende combinatie van een printoverhemd en een blouse-kaftan!

Wij zien rood

Houdt u van een vakantie aan zee? Dan zijn deze maritieme sieraden precies wat je zoekt...

Exotische mix

Mooier dan de flora en fauna in de tropen: onze kleurrijke zomerstijlen in roze en groen.

Amalfi Chic

Wat zou voor ons nu een betere stijlinspiratie kunnen zijn dan de zoete zomer van Italië? Verheug u op elegante optredens met de frisse en kleurrijke outfits uit de selectie - inclusief vakantiegevoel...

Catchy Colours

Wir finden: Man sollte ruhig öfter mal Farbe(n) bekennen. Und wie könnte das besser gehen als mit diesen Statement Colours. Von Allover bis Colour Blocking – mit unseren perfekt matchenden Tönen sind deiner Farbfantasie keine Grenzen gesetzt.

Buitengewone elegantie

Stijl tot het uiterste: de combinatie van blouse en top is het perfecte zomeralternatief voor het blazerstijl en geeft je classy look extra sexyheid. En zelfs zonder laagjes zien onze blouses en tunieken er geweldig uit...