Voorwaarden bij deelname aan winacties

Voorwaarden voor deelname winactie ‘Elke tiende bestelling gratis’

1. Algemeen / Deelname / Verwerking
Deelnemen kan iedereen vanaf 18 jaar. Medewerkers van de firma Ulla Popken C.V. en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.
Deelname vindt plaats wanneer je aan de voorwaarden voldoet en tijdens de actieperiode ten minste één artikel via de Ulla Popken online shop hebt gekocht.

Looptijd actie: deze actie begint om 00:00 uur op 25-09-2022 en eindigt om 23:59 uur op 25-09-2022 (‘actieperiode’).
Deze winactie wordt uitgeschreven door Ulla Popken CV. Concertgebouwplein 21, 1071 LM Amsterdam.
Er is slechts één bestelling mogelijk per naam, factuur- en leveringsadres. In het geval van meerdere bestellingen met identieke namen en factuur- en leveringsadressen komt alleen de eerst geplaatste bestelling in aanmerking. Voor deelname aan de actie geldt geen minimum bestelwaarde. Op 10-10-2022 wordt een willekeurige trekking gehouden onder alle ontvangen bestellingen/ deelnemers. Elke tiende bestelling/ elke tiende deelnemer ontvangt de bestelde artikelen gratis. Voor iedere winnaar wordt de waarde van de bestelling (na evt. retourzending) gecrediteerd op de klantrekening. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Persoonsgegevens van deelnemers kunnen voor marketingdoeleinden worden doorgegeven aan externe partijen, tenzij daar toestemming voor is gegeven. Je kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van jouw gegevens voor marketingdoeleinden door een bericht te sturen naar Ulla Popken C.V., Antwoordnummer 3051, 3109 VA Schiedam of per mail naar service@ullapopken.nl. Een gedetailleerde uitleg van de gegevensbescherming bij Ulla Popken is te vinden op www.ullapopken.nl/nl/gegevensbescherming.


2. Privacybeleid
Anoniem verzamelen van gegevens
In principe kunt u de websites van Ulla Popken bezoeken zonder dat u ons laat weten wie u bent. Wij ontvangen uitsluitend informatie over het technische apparaat, de naam van de internetprovider, de regio en de browser van waaruit u ons bezoekt, evenals de webpagina's die u bij ons bezoekt. Deze informatie wordt voor statistische doeleinden gebruikt. U blijft als individuele gebruiker hierbij anoniem.
Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU. Wij verzamelen de gegevens die nodig zijn voor de afhandeling van zaken (naam, voornaam, adres, geboortedatum), slaan ze op en gebruiken ze alleen voor reclame, voor informatie over aanbiedingen en ter ondersteuning van een snelle toegang tot klantgegevens en telefonisch contact met klanten.
Verder verzamelen wij het e-mailadres en op vrijwillige basis ook het telefoonnummer om de klant bij vragen te woord te kunnen staan of bij internetbestellingen een bevestiging van de bestelling kunnen sturen. Wij geven voor het aannemen van bestellingen en het verzenden, verwerken en onderhouden van de klantengegevens persoonsgeven door aan hiervoor gespecialiseerde dienstverleners, zoals callcenters, postbezorgers en ICT-dienstverleners.
Bij bestellingen op rekening laten wij klantgegevens door een onafhankelijke kredietinstelling controleren. Gecontroleerd wordt op basis van de door u verstrekte gegevens (voor- en achternaam, geboortedatum en adres). Wij verkrijgen de toegepaste kredietwaardigheidsinformatie van Experian Nederland B.V., Grote Marktstraat 49, 2511 BH Den Haag. Verder sturen wij, als er sprake is van een vordering, uw gegevens naar een incassobureau. Zo willen wij graag problemen in het betalingsverkeer voorkomen.
Wij gebruiken uw verstrekte telefoonnummer voor reclamedoeleinden, om u te informeren over interessante aanbiedingen van onze onderneming en, in geval van telefonisch contact met de klant, ten behoeve van een snelle toegang tot de klantgegevens. Ook het e-mailadres kan voor onze reclamedoeleinden worden gebruikt, als de klant deze voor de bestelling of bij aanmelden voor de nieuwsbrief heeft verstrekt en hiervoor toestemming heeft gegeven. In bepaalde gevallen kunnen adresgegevens naar onze partnerondernemingen worden doorgestuurd ten behoeve van marketingdoeleinden. Meer informatie is beschikbaar op www.ullapopken.nl.


3.Contact
Ulla Popken C.V.
Concertgebouwplein 21
1071 LM Amsterdam
KvK-nummer: 320.644.74.
BTW-nummer: NL 804 721 49 B01
Tel.: 0800- 0 201 420
Fax: 0800- 0 201 421
E-mail: service@ullapopken.nl