sluiten

De vier verkoopzuilen

Om onze internationale cliëntèle te bereiken en comfortabele en hedendaagse inkoopmogelijkheden aan te kunnen bieden, steunt de onderneming Ulla Popken op de volgende vier verkoopzuilen:

1. Het internationale filiaalbedrijf

Nadat aanvankelijk het accent lag op het uitbouwen van een keten speciaalzaken, is de aandacht in de afgelopen jaren meer en meer verplaatst naar de buurlanden. "Ulla Popken" van is niet alleen te vinden in Duitsland maar ook in de Europese buurlanden zoals Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en de Benelux. Ook de introductie op de Noord-Amerikaanse markt is gelukt. Om het marktleiderschap in heel Europa uit te bouwen staan nog meer landen gepland.

 

 

2. Het internationale postorderbedrijf

Ulla Popken levert wereldwijd! Steeds meer klanten in binnen- en buitenland maken gebruik van de comfortabele weg en de talrijke voordelen van de postorderservice: een geregelde bestelservice, 7 dagen per week via internet, telefoon of bestelkaart. Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot bestellen en teruggave in onze filialen. En natuurlijk geldt voor elke bestelling: alle maten voor dezelfde prijs, geen minimumbestelwaarde. Zo eenvoudig kan shoppen zijn!

 

 

 

3. Global franchising

Sinds 1998 verstrekt het bedrijf Ulla Popken als franchisegever licenties voor het zakelijke concept, inclusief naam, merk, knowhow en marketing. Met uitzondering van de Benelux, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk worden in het buitenland alle Ulla Popken-winkels door zelfstandige ondernemers gerund. Een coöperatie bestaat reeds met partners in Griekenland, Hongarije, Koeweit, Quatar en Polen. In deze landen is het merk "Ulla Popken" dankzij de nauwe samenwerking succesvol opgezet. Wilt u ook partner worden van Ulla Popken in het buitenland? Dan kunt u uw aanvraag sturen aan: franchising@popken.de.

 

 

4. Het wereldwijde internet

Ulla Popken is 24 uur per dag voor u bereikbaar. Op onze internetpagina's kunt u volop door ons aanbod surfen en bestellen met een klik op de muis. Wereldwijd en op elk uur van de dag! Op www.ullapopken.nl vindt u het complete assortiment en bovendien afgeprijsde artikelen, actuele informatie over levervoorwaarden, onze job-beurs en cadeaubonnen. Grenzeloos shopplezier, heel comfortabel thuis!